Uutiset

Marko Hietalan ensisooloalbumi huippulaatuisena BAPU-musiikintoisto-ohjelmistolla

Marko Hietala ja BAPU ovat iloisia voidessaan julkaista yhteistyönsä. Bapu on suomalainen yhtiö, joka yhdessä Markon kanssa tuo tarjolle Applen iOS mobiililaitteille huippulaatuisen äänentoiston, jollaista ei ole aiemmin ollut tarjolla.

Marko Hietalan ensialbumi julkaistaan nyt myös 24 bittisenä korkearesoluutioversiona. Tämä versio on uudelleendigitoitu huippuaudioteknologialla, joka tarjoaa edistyksellisimmän äänenlaadun. Markon uudelleendigitoitu albumi on saatavilla ainoastaan BAPU-ohjelmiston kautta App storesta. Saman albumin englanninkielinen versio ”Pyre Of The Black Heart” julkaistaan 24. päivä tammikuuta 2020.

Ensimmäistä kertaa ikinä Marko ja Bapu tuovat High-end audion mobiililaitteille. BAPUlla musiikkisi soi kaikkialla paremmin, esim. autossa, bluetooth -kaiuttimissa, kuulokkeissa ja kotistereoissa. BAPU-musiikintoisto-ohjelmistosta nauttii jokainen ja siten kutsumme kaikki tervetulleiksi nauttimaan parhaasta äänenlaadusta mobiililaitteilla.

Marko ja BAPU ovat iloisia tuodessaan lisää rakkautta musiikkielämyksiisi.

Lataa oma BAPUsi: https://apps.apple.com/fi/app/bapu/id1235122627?l=fi

Lisätietoa BAPU-musiikintoisto-ohjelmistosta: www.bapu.fi