Uutiset

Nightwish esiintyy ensi kesänä kahdesti Suomessa!

Nightwish juhlii 20-vuotista taivaltaan julkaisemalla tuplakokoelman ”Decades”, sekä tekemällä samannimisen yhdeksän kuukauden mittaisen maailmankiertueen. Ensi vuoden maaliskuussa Pohjois-Amerikasta käynnistyvä kiertue saapuu Eurooppaan toukokuussa, jolloin yhtye nähdään Tallinnan Saku Suurhallissa 18.5.

Suomessa Nightwish esiintyy ensi kesänä kahdesti, 13. heinäkuuta Ilosaarirockissa Joensuussa sekä 21. heinäkuuta Mukkulan Tapahtumapuistossa Lahdessa.Kiertueella tullaan kuulemaan eritoten vanhempaa ja harvinaisempaa tuotantoa uudelleen sovitettuna. Tämä spesiaali settilista tehdään vain tätä kyseistä kiertuetta varten.Kiertueen yhteydessä ilmestyy tuplakokoelma ”Decades”, joka julkaistaan maailmanlaajuisesti 9. maaliskuuta Nuclear Blastin kautta